top of page
Zoeken

Fleet kosten in lockdown


In deze tijden van lockdowns zien we in bepaalde sectoren een aanzienlijke vraag naar besparingen op zaken die niet rechtstreeks in verband liggen met de corebusiness. Ook de sectoren waar de diensten (digitaal) blijven uitgevoerd worden zien een daling van aantal gereden kilometers door telewerk. Hoe dan ook is voor bijna iedereen vorig jaar niet verlopen zoals verwacht.


Een wagenpark is in bepaalde sectoren niet essentieel voor het uitvoeren van je werk. Daarom is het -zeker nu- belangrijk om dit grondig te bekijken en te budgetteren voor de toekomst.

Besparen wil niet zeggen dat we onze contractuele voorwaarden minder voordelig maken, dit kan zelfs een nadelig effect hebben. Het wagenparkbeheer is voor velen iets écht bijkomend en men kiest uit gemakzucht voor de eenvoudigste oplossing. Met eenvoud bedoelen we dat alles fleet gerelateerd bij één leverancier zit (tankkaart, verzekering, onderhoud,...). Uiteraard is eenvoud niet (altijd) budgetvriendelijk.


Het is dus aangeraden om verschillende leveranciers aan te spreken en de (contractuele) voorwaarden die voor jou belangrijk zijn steeds na te kijken. Zo blijft je fleet automatisch concurrentieel.


Uiteraard zal het beheer van je wagenpark tijdsintensiever en uitgebreider worden. Maar daar is een eenvoudige oplossing voor, wij!


Kortom, het uitbreiden van het beheer en leveranciersnetwerk is een budgetvriendelijke keuze t.o.v. eenvoud zonder kwaliteitsverlies, een echte toekomst gerichte aanpak.


18 weergaven

Comentários


bottom of page